Diensten

Taxivervoer

Afhankelijk van de vraag kunnen wij tegen interessante tarieven chauffeurs met auto leveren voor een all-in uurtarief. Graag willen wij deze mogelijkheid in een gesprek toelichten.

Zakelijk vervoer
De reis naar uw afspraak geeft een nadrukkelijk stempel op uw stemming bij aankomst. Tijdverlies en ergernissen door files, verkeerd rijden en parkeerproblemen ontnemen u de pakkende binnenkomst die u een belangrijke voorsprong geeft op uw concurrent en de rust voor het effectief participeren in een vergadering.

Het is dus niet verwonderlijk, dat bij steeds meer bedrijven de vraag ontstaat naar de inzet van vakkundige chauffeurs. Chauffeurs, die niet alleen beschikken over een veilige rijstijl en correct gedrag, maar ook stressbestendig en flexibel zijn, initiatief tonen en kunnen anticiperen. Chauffeurs die meedenken met hun opdrachtgevers.

Luchthavenvervoer
Eindhoven ligt strategisch tussen de vliegvelden van Amsterdam, Rotterdam, Aachen, Dusseldorf en Zaventem. Zowel zakelijke reizigers als particulieren hebben hierdoor een flexibele keuzemogelijkheid. Happy Taxiservice kent de weg op alle vliegvelden.


Tarieven:

EindhovenAmsterdam schiphol 180
EindhovenRotterdam airport 180
EindhovenMaastricht airport 160
EindhovenDüsseldorf airport 180
EindhovenBrussel airport 180